Iemand probeerde deze oude schildpad te doden, door haar met een schroevendraaier te steken. Maar ze weigerde op te geven.

Paul en Diane Tuttle zagen op een dag in september van vorig jaar een bizar tafereel voor hun huis in Illinois. Een oud wezen sleepte zich langzaam door de straat. Deze creatuur had in haar zeventigjarige bestaan hier op aarde het vreselijkste ooit meegemaakt.

Afbeelding: Facebook / Douglas Holmes

Het was een schildpad en iemand had een schroevendraaier in haar schild gestoken. Ondanks haar verwondingen sleepte het dier zich dapper door de tuin van Paul en Diane, alsof het wist dat het hier hulp zou kunnen krijgen. Toen ze wat dichterbij kwamen, zagen ze dat het dier ook in haar hoofd werd gestoken.

Afbeelding: Facebook / Douglas Holmes

Hoewel deze soort schildpad bekend zijn omwille van hun scherpe tanden, bleef het de hele tijd erg rustig. Het stel bracht het arme dier onmiddellijk naar de dierenkliniek van All Pets Vet Clinic. Daar bleek dat de schildpad ook een oog was verloren, een schedelbreuk had opgelopen en verschillende interne verwondingen had.

Afbeelding: Facebook / Douglas Holmes

Het herstel zou langzaam verlopen. Daarom schakelde de dierenkliniek Douglas Holmes, een specialist in reptielen en amfibieën, in om haar de hele winter nauwgezet in de gaten te houden en te verzorgen.

Negen maanden later was het dan eindelijk zover: de schildpad die nooit had opgegeven, kon eindelijk terug in de natuur losgelaten worden. Het monster dat deze gruwel veroorzaakte, is helaas nog niet gevonden.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Bron: YouTube en Hype Dojo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.