Iemand liet deze Rottweiler achter op het dak, zodat hij daar kon sterven. Maar als iemand anders hem eindelijk opmerkt…

Honden staan erom bekend dat ze zich in allerlei hachelijke situaties weten te werken. Wie heeft zijn al eens niet in de proviandkast aangetroffen, helemaal onder de bloem en zich afgevraagd: Hoe is hij daar in godsnaam in geraakt?

Toen de brandweer een Rottweiler bovenop een dak in Youngstown, Ohio, zagen zitten, hadden ze echter niet veel tijd om na te denken. Naar verluidt zou ze daar al drie dagen gezeten hebben! Toen ze haar te pakken kregen, vernamen ze de droevige realiteit over haar situatie.

hond1

De brandweer werkte ongeveer een uur om de hond van het dak te bevrijden. Dan kwam haar eigenaar opdagen met best een verhaal.

hond2

De eigenaar zei dat hij al een week bij een vriend logeerde – wat op zich al verwaarlozing is. Hij zei dat hij niet wist hoe de hond op het dak geraakt was.

hond3

De Rottweiler was begrijpelijkerwijze in shock van de ervaring. De brandweerlieden gaven hem wat frietjes om zijn dapperheid te vieren.

hond4

Gelukkig kon een van de brandweerlieden, Kyle, de eigenaar overtuigen om de hond aan hem over te dragen. Nu was de redding helemaal rond!

hond5

“Ze is een geweldige puppy. Ze is echt goed met andere mensen en honden. Ze is echt gewoon een heel lieve hond”, zei Kyle.

DEEL als je blij bent dat deze hond toch een liefdevolle thuis heeft gevonden!


Bron: Honest To Paws

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.