Idioot besmeurt jong straathondje met superlijm. Dan beseft een dierenredder dat er nog hoop is

Het is moeilijk te geloven dat er mensen zijn die een hond zouden willen pesten, maar helaas bestaan zulke mensen wel. Gelukkig staan er voor elke duivelse persoon genoeg mensen klaar om onze viervoeters te redden! Pascal is misschien wel klein, maar ze heeft al heel wat meegemaakt. Om welke reden dan ook vonden enkele personen het grappig om superlijm op deze onschuldige puppy te gieten.

lijm

De kleine Pascal zat helemaal onder het vuil en de modder en door de lijm koekte zit zo hard aan als steen. De lijm was zo sterk dat de bloedsomloop van Pascal werd afgesneden. Deze prachtige hond zou sterven.

Maar gelukkig koken op het laatste nippertje enkele geweldige redders op die meteen aan het werk gingen. Het duurde uren om de harde vacht weg te snijden, maar na heel wat geduldig werk, en nadat laag na laag afgepeld werd, begon de hoop voor Pascal op te flakkeren. Het was zelfs zo erg dat de oortjes van Pascal door de afgesneden bloedtoevoer begonnen af te sterven.

Pascal is misschien wel fysiek beter nu, maar de dokters vrezen dat zijn geest gebroken is. Het gaat heel wat tijd kosten om hem terug helemaal te genezen, maar uiteindelijk zal hij een eeuwige thuis vinden waar hij met liefde en respect behandeld zal worden.

Onze dank gaat uit naar He’Art Rescue om het leven van deze prachtige hond te redden. DEEL deze hartverwarmende redding met je vrienden!


Bron: LittleThings en Facebook / He’Art Rescue

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.