Dit huwelijk liep 2 jaar geleden op de klippen. Maar elk jaar, precies op dezelfde dag, stuurt hij haar iets heel bijzonder …

Een scheiding is nooit gemakkelijk. En goede vrienden blijven is nog moeilijker. Veel koppels die uit elkaar gaan zeggen wel dat ze vrienden zullen blijven, maar in de praktijk blijkt dat niet zo eenvoudig. Rebecca Hernandez trouwde in 2012 met Frankie, nadat ze elkaar op de middelbare school hadden leren kennen en al vele jaren samen waren. Helaas stond er een houdbaarheidsdatum op hun relatie en ze scheidden. Maar zij zijn echter wel goede vrienden gebleven.


En elke jaar, precies op dezelfde dag, stuurt Frankie iets heel bijzonder naar het huis van Rebecca, maar het is niet voor haar, … maar voor hun hondje Apollo! Het stel adopteerde Apollo toen hij amper een jaar oud was, en hoewel het dier nu bij Rebecca woont, bezoekt Frankie hem altijd wanneer hij in de stad is om zijn familie te bezoeken. Dit jaar stuurde Frankie een kaartje met een heel lange boodschap en binnenin nog een cadeaubon voor een huisdierenwinkel. Kijk maar eens hoe tevreden hij is!


Dit is zonder twijfel een gezonde manier om een relatie te beëindigen. En waarom zouden andere personen, of in dit geval dieren, moeten lijden als een koppel besluit uit elkaar te gaan? We hopen dat Apollo nog vele jaren cadeautjes mag krijgen!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: LittleThings

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.