Husky springt van plezier als mama van het andere eind van de wereld terugkomt en hem na 2 jaar weer ziet

Een puppy opvoeden, vergt heel wat werk, tijd en inspanningen. Als je een voltijdse baan hebt, is de kans groot dat je af en toe een beroep moet doen op vrienden en familie. Daarom is het handig dat mama en papa in de buurt zijn om surrogaatouder te spelen terwijl je overdag aan het werk bent. Toen deze kleine puppy een beetje meer zorgen nodig had dan zijn eigenaar hem kon geven, schoot mama ter hulp. We zijn er zeker van dat mama niet echt overtuigd moest worden om voor deze lieve puppy te zorgen, maar het blijft toch een vriendelijk gebaar.

husky

Mama verwende hem als een kleine baby en ging met hem uit wandelen. Ze speelde met hem in de namiddag en ’s avonds gaf ze hem te eten. Wolfie zag de moeder van zijn eigenaar als zijn eigen moeder.

Maar toen hij oud genoeg was om alleen thuis te blijven bij de andere hond, moest mama overzee gaan werken. Wolfie redde zich uitstekend de volgende twee jaar en hij groeide op tot een knappe hond.

Maar toen mama terug thuiskwam, herkende Wolfie haar meteen. Hij sprong recht in haar armen om haar een hartelijk welkom te heten!

DEEL dit pakkende verhaal met je vrienden op Facebook!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.