Hun pitbull gedroeg zich vreemd. Enkele dagen later ziet de dierenarts het ondenkbare …

Als je een huisdier adopteert, wordt het echt een lid van de familie. Je zorgt voor hem of haar zoals je voor je eigen kinderen zou doen. Je leert je huisdier door en door kennen, waar ze van houden en waar ze een hekel aan hebben. En als je huisdier ziek wordt, zou je alles doen om het terug te genezen.

pitbull

Een vier maanden oude pitbull genaamd Thanos werd naar het Cy-Fair Animal Hospital gebracht om door een dierenarts onderzocht te worden. Hun familie was erg bezorgd om Thanos omdat hij zich erg vreemd gedroeg. Nadat ze de symptomen hadden beschreven, had de arts verschillende theorieën over wat er met hem aan de hand was, maar hij kon pas zekerheid brengen nadat hij een röntgenfoto had genomen.

Maar toen hij de röntgenfoto zag, stond hij perplex. Het probleem was duidelijk: de darmen van de puppy waren geblokkeerd, maar hij kon niet zeggen door wat precies.

Thanos onderging een eenvoudige operatie en de dierenarts vond de “dader” zoals je hieronder zult zien. De pup had er een beetje op gekauwd, maar het was de rest van de sok die voor het oncomfortabel gevoel zorgde. Het moment dat hij terug met zijn familie herenigd wordt na deze hel te hebben doorstaan is ronduit hartverwarmend.

Waarschuwing: De video bevat enkele beelden van de operatie.

DEEL dit bericht als ook jouw huisdier wel eens iets verkeerd gegeten heeft!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.