Hulpverleners doen een inval in een huis van een fokker. Dan zien ze een kalf door het raampje van de kelder.

Toen de reddingswerkers ter plaatse kwamen in een huis in Hunterdon County, New Jersey, waren ze niet voorbereid op het schokkende zicht dat hen te wachten stond. Er zaten wel 300 konijnen en cavia’s in vuile en veel te kleine kooitjes gepropt die wellicht werden gehouden om te fokken en te verkopen.

kalf1

Gelukkig kon de organisatie NJSPCA de dieren redden en hen uit hun vreselijke omstandigheden bevrijden. Maar dat was niet de enige verrassing die de redders die dag zagen. Ze hadden immers nooit verwacht om een angstig en bevend kalfje in de kelder van het gebouw aan te treffen.

kalf2

Ze belden onmiddellijk Mike Stura, de oprichter van Skylands Animal Sanctuary en Rescue, om het kalfje te redden. Het kalfje kreeg later de naam Violet.

kalf3

Nu krijgt Violet een tweede kans in het leven.

kalf4

Mike Stura nam het kalfje mee naar zijn opvangcentrum waar het overladen wordt met liefde en goede zorgen.

kalf5

Stura vertelde dat het kalfje aan pneumonie leed toen ze het aantroffen. Ondertussen lijkt dit probleem onder het nauwlettend oog van haar verzorgers helemaal opgelost te zijn.

kalf6

Stura vertelt ook nog dat Violet ondertussen ook buiten mag spelen en gaandeweg meer gewend raakt aan menselijk contact.

Ze laat zelfs toe dat je haar streelt!

kalf7

DEEL deze mooie redding met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.