Huiseigenaar haast zich met slang naar het ziekenhuis. Dierenartsen waren verrast over wat hij probeerde op te eten.

De ergste nachtmerrie van een huiseigenaar is thuiskomen en een slang aantreffen, toch? Dat was precies wat een gezin uit Australië overkwam. Toen de dader gevat was, geloof je nooit wat er vervolgens gebeurde …

Toen het gezin de reusachtige slang zag, contacteerden ze meteen een lokale ongediertebestrijder, Tony Harrison, om het dier te verwijderen. Harrison merkte meteen dat het dier in nood was en bracht het naar een dierenkliniek, waar een röntgenscan aan het licht bracht dat er iets geblokkeerd zat in zijn spijsverteringskanaal.

Het team van dierenartsen voerde meteen een operatie uit en maakten een snede in de buik van het dier. Toen ze het object eruit konden halen, waren ze geschokt om vast te stellen dat de python geprobeerd had om een pluchen teddybeer op te eten. Moest de teddybeer niet operatief verwijderd geweest zijn, zou de slang hoogstwaarschijnlijk overleden zijn.

De teddybeer werd terug aan het gezin overhandigd, en na duizend wasbeurten ziet het pluchen dier er terug als nieuw uit. De familie besloot om de teddybeer te houden als aandenken aan hun ontmoeting met de slang.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Bron en afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.