Hongerige hond wordt elke dag op straat genegeerd. Dan besluit een wildvreemde hem mee naar huis te nemen

Dit is het verhaal van een uitgemergelde hond die moederziel door de straten van Peru ronddwaalde. Hij was uitgehongerd, eenzaam en had geen naam. Elke dag stond deze hond te midden van drukke straten voor winkels en restaurants, maar mensen draaiden hem gewoon de rug toe. Het leek wel alsof hij niet bestond. Maar op een mooie dag zou dat allemaal veranderen.

peru1

Twee vrouwen – meer engelen – brachten hem in veiligheid. Ze gaven hem een kom eten, een comfortabel bed en een naam: Ojitos.

peru2

Dat was nog maar het begin van het avontuur van Ojitos.

peru3

Werkelijk iedereen in Iquitos, Peru, negeerde deze arme straathond. Mensen draaiden hem letterlijk de rug toe. Maar op een dag beslisten twee vrouwen om de hond in veiligheid te brengen. Ze doopten hem Ojitos en beslisten om hem zelf en eigenhandig weer gezond te maken.

peru4

Ojitos vond dat hij al die liefde niet verdiende omdat het allemaal zo nieuw en plots gebeurde. Maar hij ontdekte algauw de schoonheid van een mooi en warm bed en een vol buikje. Uiteindelijk begon hij Joyci en Bianca ook te vertrouwen en ontdekte hij dat niet alle mensen slecht waren.

peru5

Langzaam maar zeker herstelde hij en zijn vacht begon opnieuw te groeien. Bekijk de onderstaande video om de hele transformatie te bekijken!

peru6

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met je vrienden op Facebook!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.