Hondeneigenaar haast zich om zijn telefoon te grijpen, drukt op de opnameknop en legt daardoor een uniek moment vast [video]

Golden Retrievers werden in Schotland voor het eerst gefokt in de 19e eeuw. Ze werden gebruikt om welstellende Schotten bij te staan tijdens de jacht, zowel op het land als op het water omdat deze honden uitstekende zwemmers zijn. Vandaag worden Golden Retrievers uiteraard niet meer gebruikt voor de jacht. Ze zijn vooral populair onder families omdat ze zo goed met kinderen overweg kunnen.

retriever

Bovendien zijn ze extreem loyaal en gemakkelijk op te leiden. Daarom dat dit ras ook vaak gebruikt wordt voor therapiehonden. Ook als blindengeleidehond worden ze vaak gebruikt. Maar in de onderstaande video zijn we getuige van een onuitgegeven ontmoeting tussen een Golden Retriever en een wild hert terwijl ze samen in een modderige rivier spelen …

Omdat Golden Retrievers zo energiek zijn, hebben ze minstens 2 uur per dag beweging nodig. Dat kan een balletje gooien zijn of een lekkere duik in het water. Dit ras is echt dol op zwemmen … maar dat is niet de reden waarom deze video zo grappig is.

In de onderstaande video begrijpt het hert meteen dat het geen bang moet hebben van deze aardige Golden Retriever. Hoewel het hert erg dichtbij komt, geeft de hond geen krimp. Dat maakt het hert nog gekker want het had toch een of ander antwoord verwacht. Deze video kreeg op YouTube het toepasselijke onderschrift “Dancing Deer”.

Wat vind jij van dit dansende hert?

Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL deze hilarische video met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.