Honden, die opgroeiden in een vleesboerderij, worden herenigd nadat ze door verschillende families waren geadopteerd!

Vleesboerderijen zijn echt. Dit zijn plaatsen waar honden gaan om te sterven. In sommige landen worden honden gekweekt voor hun vlees. Het leven op dergelijke boerderijen is wreed en er bestaat niet de minste hoop. Twee honden die samen op dergelijke boerderij in Zuid-Korea opgroeiden, vonden alleen troost bij elkaar. Maar gelukkig werden Sophia en Kenji gered!

De groep Jindo Love kon organiseren dat de twee naar de Verenigde Staten werden overgebracht. De honden werden daarna gescheiden. Kenji vond een huis in Massachusetts bij Lindsay Goldstein. Ze zegt dat Kenji erg liefdevol en rustig is.

Alles over Kenji en zijn nieuwe familie is gewoon perfect – behalve dan dat Kenji niet zo van andere honden hield. De familie wist over zijn band met Sophia. Verrassend genoeg konden ze Sophia en haar nieuwe familie opsporen.

Ze regelden een afspraakje tussen de twee honden – dit was verschillende maanden na hun redding. Zouden ze elkaar nog kennen? Wees maar zeker dat ze dat deden! Mensen zijn niet de enige wezens die in staat zijn om emotionele banden te creëren.

Kenji en Sophia waren dolblij om elkaar terug te zien! Ze knuffelden, renden, sprongen en speelden!

Hopelijk spreken de twee families van Kenji en Sophia nog meer met elkaar af.

DEEL deze hartverwarmende reünie met je vrienden!


Bron: Relay Hero en Facebook / Lindsay Goldstein

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.