Honden die hun thuis verloren hebben, kunnen niet stoppen met elkaar te knuffelen in het asiel. Ze zijn onafscheidelijk

Voor honden die hun huis verloren, kan hun tijd in een asiel best eenzaam en beangstigend zijn. Gelukkig konden twee pluizige viervoeters nadat ze hun thuis verloren samenblijven en elkaar troosten gedurende hun verblijf in het asiel.

knuf1

De vrijwilligers van het Animal Rescue League of Iowa waren aangenaam verrast toen ze CC lekker bovenop Chewbacca zagen liggen. Ze merkten dat ze eigenlijk de hele tijd bij elkaar lagen en elkaar aldoor knuffelden.

knuf2

CC en Chewbacca hadden jaren samen bij hun liefdevolle familie gewoon. Helaas werd deze familie omwille van een baby met een allergie gedwongen om de honden weg te doen.

knuf3

Gelukkig kon het duo ook in het asiel samenblijven. Als ze voordien al onafscheidelijk waren, dan waren ze nu als het ware verbonden aan elkaars heup! “Praktisch elke keer dat we voorbij hun kennel wandelden zat CC wel bovenop Chewy”, vertelde Jessica Jorgenson, woordvoerder van het asiel.

knuf4

Zelfs als ze uit wandelen gingen of in de tuin mochten spelen, waren ze altijd samen op stap.

knuf5

Ook als ze uitstapjes doen, zitten ze samen op de achterbank te knuffelen.

knuf6

Deze “knuffeldieren” delen meer dan vriendschap – ze waren elkaars familie en het enige wat ze nog hadden.

“Hun band is onmiskenbaar”, zei Jessica.

knuf7

Maar er volgt een geweldig happy end: de twee werden samen geadopteerd! Het tweetal heeft nu een nieuwe familie en zelfs nog enkele broers en zussen, waaronder twee honden en drie varkentjes.

knuf8

DEEL deze prachtige vriendschap met je vrienden!


Bron: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.