Hond zonder thuis heeft nog maar 24 uur te leven, totdat hij de man ontmoet voor wie hij voorbestemd is om hem te redden

Robert Patterson is een trotse veteraan die naar het asiel ging om te zien of er een geschikte hond voor hem te vinden was. Terwijl hij de dieren bekeek, voelde hij niet meteen een klik met een van de puppy’s. Maar op het moment dat hij wilde vertrekken, was er een hond die hem maar niet wilde loslaten. De kleine Buddy, een hond die wanhopig gered wilde worden, legde zijn lot helemaal in handen van Robert.

gym

Bleek dat men Buddy de volgende dag zou laten inslapen. Met nog maar 24 uur te leven leken deze twee wel voor elkaar voorbestemd. Maar als je denkt dat hun verhaal prachtig is, wordt het zelfs nog beter!

Robert nam Buddy mee naar huis, maar korte tijd later zag Robert dat Buddy zich vreemd begon te gedragen. Hij bleef met zijn pootjes maar op het hoofd van Robert tikken, dus besloot hij naar de dokter te gaan.

De dokter stelde vast dat hij huidkanker had en dat hij onmiddellijk geopereerd diende te worden. Omdat de kanker zo snel ontdekt werd, kon zijn leven gered worden. Dus als er iemand is die niet in het lot geloofd, moet je je mening na dit verhaal misschien wel herzien.

DEEL hun verhaal met je vrienden!


Bron: Facebook / ABC 13 News

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.