Hond zit 2 dagen lang op de treinrails en kan geen kant op. Dan voert haar broer haar en houdt hij haar warm, totdat er hulp komt

De twee honden Panda en Lucy zwierven in het putje van de winter door de straten van de Oekraïense stad Uschhorod. Daar werd Lucy echter door een auto aangereden! De bestuurder rijdt gewoon verder en laat de hond zwaargewond langs de kant van de weg achter. Met twee gebroken poten en ribben sleept Lucy zich met haar laatste krachten naar de nabijgelegen treinsporen.

Panda wijkt niet van haar zijde en probeert Lucy op te warmen en te beschermen tegen de vriestemperaturen. Een Oekraïense dierenbeschermer genaamd Denis Malafajew vond de twee op de sporen en filmde deze schokkende beelden.

Omdat Lucy zich niet kan bewegen, gaat Panda bij elke aankomende trein stevig op haar liggen zodat ze zich diep genoeg bevinden zodat de trein over hen heen rijdt! Hun redders nemen de twee onafscheidelijke vrienden met zich mee en brengen hen naar warmere oorden. Lucy werd door een dierenarts behandeld en kan verder revalideren – ver weg van de treinsporen.

En Panda blijft zo dicht mogelijk bij haar. Bestaat er iets trouwer dan honden?

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Shareably en Facebook / The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.