Hond wordt kilometers lang achter auto gesleept. Maar toen DIT gebeurde kon ik het niet geloven!

De voorbije jaren hielden Michelle Cooley en Mariner Hawkins zich bezig met het maken van huizen voor honden die langs wandelpaden in Kaaawa, Hawaii, rondwalen op zoek naar voedsel. Ze vonden zelfs enkele honden die in afvalcontainers gedumpt werden. Ze waren dolblij als ze een nieuwe thuis vonden voor deze honden en gebroken als ze een hondenleven verloren. Maar een hond genaamd Blackberry werd naar hen gebracht naar aanleiding van een erg ongewoon ongeval.

Blackberry werd gevonden als straathond. De man die hem vond legde hem in de laadbak van zijn auto om hem mee naar huis te nemen. Hij bond de leiband aan een hoek van de bak en vertrok.

Maar tijdens de rit viel Blackberry uit de laadbak. Hij bengelde met zijn nek aan de halsband en werd zo kilometers lang over de grond gesleept.

Deze lijdensweg zorgde ervoor dat zijn pootjes helemaal opengereten werden. Toen de bestuurder eindelijk zag wat er aan de hand was, waren de nagels en de zooltjes van Blackberry al zwaargewond.

De man had nooit de bedoeling om Blackberry te kwetsen en toen hij zijn verwondingen zag, gaf hij de hond over aan KK9R. Daar probeerden ze wanhopig het nodige geld te verzamelen om Blackberry te helpen.

Een vrijwilliger, Shannon Hammel, was erg geraakt door de toestand van Blackberry en stak al haar tijd en energie in de genezing van Blackberry. Wekenlang drenkte ze zijn pootjes in iodine om zijn wonden te verschonen, en wisselde dagelijks zijn verbanden.

Het vergde wat tijd, maar uiteindelijk begon hij toch te herstellen, en groeide hij uit tot de vrolijke en lieve puppy die hij vandaag is.

Hammel werd verliefd op Blackberry en zal hem officieel adopteren!

DEEL dit bericht als ook jij blij bent voor deze twee!

Bron en afbeeldingen: Gladwire

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.