Hond wordt in een dodencel gevonden en ziet eruit als een puppy nadat ruim13 kilo haar bij hem is weggeschoren

Elk jaar worden er naar schatting 3,9 miljoen honden in asielen binnengebracht en daarvan laat men ongeveer 1,3 miljoen dieren inslapen. De overgrote meerderheid van deze honden is echter kerngezond en goed aangepast. Deze arme honden worden weggegooid, gewoon omdat er niemand is die hen een liefdevolle thuis kan bezorgen. Maar af en toe komt er een verhaal naar buiten dat dierenliefhebbers overal ter wereld weer een klein beetje hoop geeft.

fluffy

De kleine Phoebe stond voor haar laatste uren in een zogenaamd “high kill shelter” en had geen enkele hoop om te overleven. Maar gelukkig kwamen de geweldige mensen van Big Fluffy Dog Rescue letterlijk tijdens haar laatste uur opdagen om deze kleine engel van een zekere dood te redden.

Ze namen haar mee en scheerden wel 13 kg vacht af en troostten haar met maanden en maanden van intense therapie. Hoewel het een zware klus was, groeide Phoebe opnieuw uit tot een vrolijke en gelukkige hond. Vandaag wacht ze om door een liefdevolle familie geadopteerd te worden.

DEEL deze geweldige redding met je vrienden!

Bron: Facebook Big Fluffy Dog Rescue

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.