De hond werd vastgebonden in een vuilniszak gevonden. Hij had erin moeten sterven, maar hij gaf de hoop op een 2e kans niet op

Het is moeilijk te begrijpen hoe iemand opzettelijk gemeen zou kunnen zijn voor een ander wezen, maar dat is helaas wat er gebeurt met tal van hulpeloze dieren. Tina Stone, een dierenbeschermer uit Texas, is iemand die dit helaas elke dag met haar eigen ogen ziet. “Er bestaat geen enkele reden om ze zomaar als vuilnis weg te gooien”, zegt ze over een kleine hond die voor dood in een plastic zak werd gedumpt in een verlaten zone in de stad.

Een inwoner genaamd Keylie Sandoval en haar moeder zagen de zak bewegen en ontdekten de hond, en belde Stone. “We gingen naar huis en haalden een beetje voedsel om hem te voederen”, zei Sandoval. “Hij was erg mager en keek droevig uit zijn ogen”, zei Stone nog. Ze zei ook nog dat ze de week voordien op precies dezelfde plek ook al een gedumpte hond gevonden hadden.

“Het zijn zielige mensen, harteloos”, zei Stone over de monsters die de zak met de hond genaamd “Buddy” achterlieten. “Ze hebben geen idee wat een hond eigenlijk is. Ze beschouwen het gewoon als een dier met vier poten. Ze hebben gevoelens. Dit is echt schokkend.”

Stone bracht de hond naar BARC, het stadsasiel, maar daar vonden ze dat de hond te ziek was om in een asiel te leven.

“Hij verliest haar en is uitgemergeld. Het is duidelijk dat hij de laatste tijd niet veel gegeten heeft” zei Ashton Rivet van het asiel. Gelukkig vonden ze een pleeggezin voor Buddy bij een vrouw die zijn verhaal gehoord had.

“Gewoon hartverscheurend is dit. Dit hondje had iemand nodig als Tina en ik bood me graag aan als vrijwilliger om Buddy op te vangen”, zei Phyllis Peak, de pleegmoeder van Buddy. “Hij heeft een huis nu.”

Bekijk het verbluffende verhaal van deze hond hieronder en vergeet deze video niet te DELEN met iedereen die een hart voor honden heeft!


Bron: Life Daily ; Afbeeldingen: Fox Houston

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.