Hond werd in een afvalcontainer aangetroffen en had ernstige chemische brandwonden. Maar kijk eens naar haar transformatie

Toen redders van een asiel in Louisiana een tweejarige hond bij het vuilnis ontdekten die helemaal onder de chemische brandwonden zat, dachten ze dat de hond bang en agressief zou zijn. Maar het tegendeel was waar, want de hond vertrouwde hen blindelings.

Het asiel nam de hond op, maar algauw werd duidelijk dat ze niet de zorg en behandeling zouden kunnen verstrekken die ze nodig had. Het team contacteerde Good Karma Animal Rescue in Minnesota, en die stemden in om de hond, die ze Grace noemden, op te vangen.

Maar voor ze iets konden doen, moesten ze een behandeling vinden om haar broze huid en ruwe littekens te genezen, welke wellicht veroorzaakt werden door bleekmiddel. Dr. Robert Melco bood aan om Grace te opereren: “Het probleem was haar littekenweefsel, het was zo droog en broos dat het telkens brak of gekwetst raakte. De genezing zou erg lang duren en traag verlopen.”

Grace heeft ondertussen een totale transformatie ondergaan en kan haar pijnlijk verleden eindelijk achter zich laten. Nu is ze op zoek naar een eeuwige thuis. “Wie haar ook adopteert, zal een gelukkige familie zijn”, zei Lisa Booth van Good Karma.”

Kan je geloven dat iemand een levend wezen zomaar in een afvalcontainer dumpt? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.