Hond werd geadopteerd, maar keerde 11 keer naar het asiel terug. Dan beseffen ze eindelijk waarom.

Dit is Gumby. Hij is een 7-jarige hond die de mensen van de Charleston Animal Society (CAS) een hint wilde geven, maar ze snapten het niet. Nou, uiteindelijk wel! Hij ontsnapte verschillende keren bij nieuwe families om telkens terug te keren naar het asiel. Gumby is een beetje een Houdini hond.

Gumby werd wel zeven keer uit het asiel geadopteerd, drie keer als straathond gered en nog eens acht keer afgegeven aan het asiel. Het personeel van het asiel bleef plichtbewust hun werk doen, en vonden telkens een nieuwe thuis voor Gumby. Maar Gumby had andere plannen.

In zijn eerste adoptiethuis bleef hij drie dagen, in zijn tweede thuis verdubbelde hij dat tot zes dagen.

Uit zijn derde thuis ontsnapte hij drie keer. Je vraagt je af wat er in hem omging? Waarom kon hij niet gewoon ontspannen in zijn nieuwe thuis?

Zijn vierde, vijfde en zesde adopties eindigden telkens op dezelfde manier en Gumby bleef ontsnappen om terug te keren naar het asiel. Toen besefte het personeel dat hij gewoon thuishoorde bij hen – hij was daar gelukkiger.

Gumby werd nu geadopteerd door het asiel en probeerde niet een keer te ontsnappen! Gumby wist wat hij wilde. Gumby helpt om nieuwelingen te kalmeren, dus heeft hij meteen een doel én een nieuwe thuis!

DEEL deze geweldige hond met je vrienden!

Bron: Liftable ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.