Hond werd door zijn eigenaren genadeloos alleen achtergelaten voor de deur van het asiel en komt dan door een fatale botsing met een trein te overlijden

Het feit dat honden door hun families verlaten worden, is ronduit hartverscheurend. Iedereen met een hart kan dit zijn of haar huisdier gewoon niet aandoen. Maar dat is precies wat er gebeurde met deze terriër mix, die werd gedumpt voor de deur van een asiel in Baillieston, Schotland.

Het personeel van het asiel probeerde de hond naar binnen te lokken, maar die was zo bang dat hij het op een lopen zette. Het personeel werkte gedurende 30 uur lang om de hond te proberen vangen. Maar dan gebeurde er een drama. De hond rende blindelings op de treinsporen van het Baillieston Train Station. Daar werd ze aangereden door een trein.

De dierenbescherming probeerde haar nog te redden, maar haar buik en poten waren zo zwaar gekwetst dat de dierenartsen niet anders konden dan haar te laten inslapen.

In Schotland is het illegaal om een hond achter te laten. De politie is naarstig op zoek naar het monster dat deze lieve hond dumpte. Laten we hopen dat ze hem of haar kunnen opsporen en dat hij op de gepaste manier bestraft wordt.

DEEL dit hartverscheurende bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Pet Rescue Report

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.