Hond werd als te agressief beschouwd om te kunnen worden geadopteerd. Hij krijgt een 2e kans en schokt iedereen

Deze kleine chihuahua werd achtergelaten toen ze nog een puppy was. Toen ze in een asiel geplaatst werd, beschouwde het personeel haar als “vijandig.” Te vijandig om geadopteerd te worden. De hond werd zelfs in een dubbele kooi geplaatst om te vermijden dat ze zou ontsnappen.

Nicola Grice hoorde over het verhaal van Lola. Ondanks de waarschuwingen van het personeel, besloot Grice om deze hond een kans te geven en haar mee naar huis te nemen. De reactie van Lola op haar nieuwe baasje was heel anders dan verwacht.

Van zodra ze het asiel verlieten, was Lola helemaal niet de agressieve hond waarvoor het asiel gewaarschuwd had.

Afbeelding: Nicola Grice

“Toen ik haar naar de dierenarts bracht, viel ze in slaap in mijn armen”, zei Grice.

Afbeelding: Nicola Grice

Maar toen alles perfect leek, sloeg het noodlot toe.

Afbeelding: Nicola Grice

Toen het gezin naar bed wilde gaan, begon Lola zich vreemd te gedragen en stortte in op de grond. Na een nachtelijk bezoek aan de dierenarts werd vastgesteld dat Lola aan anemie leed – een toestand waarbij bloedcellen het lichaam aanvallen.

Afbeelding: Nicola Grice

Lola werd op een strikt dieet gezet en moest bloedtransfusies krijgen. Hoewel de medische rekeningen zich begonnen op te stapelen, wist Grice dat ze alles moest doen om haar te redden.

Afbeelding: Nicola Grice

“Ik ben echt blut, maar kan en wil er niet aan denken om Lola aan haar lot over te laten. Ze brengt me zoveel vreugde en plezier”, zegt Grice.

Afbeelding: Nicola Grice

Ondertussen ziet het er wel een beetje beter uit voor Lola. Haar dierenarts zegt dat de situatie onder controle is en haar gezin geniet van elke seconde die ze met haar kunnen doorbrengen.

DEEL dit mooie adoptieverhaal met iedereen die je kent!

Bron: The Forever Dog

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.