Hond werd alleen achtergelaten op een snelweg en werd 2 keer aangereden. Maar zijn redders hielpen hem bij het herstel van zijn lichaam en geest.

Een lieve hond genaamd Jack werd twee keer op dezelfde dag door een auto aangereden. De eerste auto kon hem niet ontwijken en katapulteerde hem over de weg. Nadat Jack aangereden werd, zat hij in het midden van de weg en kon niet meer bewegen.

De tweede auto reed hem vanuit een andere hoek aan, maar hij moet een beschermengeltje gehad hebben, want als bij zonder overleefde hij! Mensen sprongen over het hek en zetten hun eigen leven op het spel om Jack van de baan te halen voor hij opnieuw aangereden zou worden.

Jack had meerdere breuken en het was niet zeker of hij het wel ging halen. Tegen het advies in om hem te laten inslapen, vochten ze voor zijn leven. Na twee operaties en een revalidatie van zes maanden was Jack klaar om geadopteerd te worden.

Hij werd opgenomen door een liefdevol baasje, waar hij de rest van zijn leven in alle rust kan doorbrengen. Als je nu naar Jack kijkt, kan je nauwelijks geloven welke horror hij moest meemaken. Hij bewees iedereens ongelijk en koos voor het leven!

Bekijk zijn ongelofelijke transformatie hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeelding: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.