Hond was zonder eten en drinken vastgeketend en probeerde van een balkon te springen, om zo zichzelf te kunnen bevrijden

Het gehuil kwam vanboven. Toen de mensen in Caïro, Egypte, naar boven keken, zagen ze een Duitse herder van een balkon op de derde verdieping hangen. Hoe de arme hond nog om hulp kon schreeuwen is ongelofelijk. De hond genaamd Bella hing aan haar nek. De ketting rond haar nek verhinderde dat ze viel, maar Bella was een grote hond en het had ook haar dood kunnen betekenen.

Afbeelding: SNARR

Niemand weet precies hoe lang Bella daar al hing, maar sommigen zeggen dat het minstens 5 uur moet geweest zijn. Een man kon zich de toegang verschaffen tot het appartement en Bella in veiligheid trekken.

Afbeelding: SNARR

De waarheid kwam algauw aan het licht. Bella was broodmager en werd gedwongen om op een klein, vuil balkonnetje te wonen. Geen leven voor een hond. De Egyptische dierenbescherming nam Bella in beslag.

Afbeelding: SNARR

Ze zou nooit meer in het vuil moeten leven. Bella kreeg een pleeghuis in de Verenigde Staten via de dierenwelzijnsorganisatie Special Needs Rescue en Rehabilitation (SNARR).

Afbeelding: SNARR

Bella woont nu in Texas! Ze heeft een grote tuin waar ze vrolijk kan rennen met haar broertje. Bella leeft nu als een koningin en heeft een comfortabele bank om te slapen.

Afbeelding: SNARR

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Bron: SNARR

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.