Deze hond wacht op zijn “dode” familie. Maar als de vrouw hem vindt gebeurt er een wonder

De laatste 10 jaar redde “Love Me Tender”, de dierenwelzijnsorganisatie van Kathy Wilkes-Meyers, wel duizenden straathonden van straat. Maar het geval van de wonderbaarlijke hond Ella zal ze nooit meer vergeten.

Afbeelding: YouTube

Normaal zijn straathonden angstig en onzeker, maar niet Ella. De liefdevolle Rottweiler laat geen enkele knuffel voorbijgaan en is zeer vriendelijk in de omgang.

Afbeelding: YouTube

Kathy vond haar langs een snelweg. Ze was uitgehongerd.

Afbeelding: YouTube

Kathy weet meteen: Ella is geen normale straathond, maar Kathy kan niet verklaren hoe het komt dat Ella zo aardig tegen mensen is. Kathy vermoedt dat Ella een bijzonder geheim met zich meedraagt.

Afbeelding: YouTube

Kathy trok op onderzoek uit en ze ontdekte iets wat nog maar eens aantoont hoe loyaal honden tegenover hun baasjes zijn.

Afbeelding: YouTube

De zoektocht begint waar Kathy de hond had gevonden: langs de kant van de snelweg. Daar vindt ze glassplinters, metalen stukken en het gras is losgerukt. Bovendien lagen iemands persoonlijke bezittingen in de berm waarop de hond op geslapen had. Toen werd het Kathy duidelijk wat er gebeurd was.

Afbeelding: YouTube

Blijkbaar had twee weken eerder op die plaats een ongeluk plaatsgevonden. Het moet een vreselijke crash geweest zijn. Kathy kan zich niet voorstellen dat iemand dit ongeval overleefd zou hebben. Maar hoe zit het met een hond?

Afbeelding: YouTube

Kathy vermoedt het ergste: Ella moet van de familie geweest zijn die bij het ongeval om het leven kwamen. En ze moet haar gezin vreselijk missen. Kathy vermoedt dat Ella de enige overlevende was van het ongeval en ter plaatse op haar overleden baasjes bleef wachten. Tussen de brokstukken vindt ze een kaars met de naam Michelle op. Dit lag bij de spullen waar de hond op geslapen had.

Afbeelding: YouTube

Dit waren de laatste dingen die de hond van haar familie had geroken. Ze had al deze spulletjes verzameld en op een hoopje gelegd. Gedurende 13 lange dagen en nachten bleef ze trouw op haar baasjes wachten.

Afbeelding: YouTube

Kathy informeert bij de politie naar de naam van de familie. “Ze gaven me de naam van de moeder en de naam van de vader. En de moeder heette inderdaad Michelle. En ik wist dat de hond van hen was!”, vertelt Kathy.

Afbeelding: YouTube

Ella werd uit de auto gekatapulteerd en de hulpverleners hadden ze nooit teruggevonden. Tot Kathy opdook en de straathond meenam. Maar ze vergiste zich bij haar onderzoek over een ding: dat geen enkele mens het ongeval had kunnen overleven.

Afbeelding: YouTube

Want als bij wonder had de hele familie het ongeval wel degelijk overleefd, en waren ze in de veronderstelling dat hun hond dood was. Michelle, Joe en hun drie kinderen verblijven nog in het ziekenhuis en Kathy en de trouwe hond bezoeken hen zoveel als mogelijk.

Afbeelding: YouTube

Dit verhaal bewijst nog maar eens hoe trouw honden zijn. DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met iedereen die je kent!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.