Hond wacht geduldig buiten de winkel op zijn baasje en draagt een bordje waarop staat: “papa zei, dat ik hier moest wachten”

Ongeacht hoe lang zijn baasje wel wegblijft en ondanks alle verleidingen rond hem, wacht Jackson toegewijd tot zijn eigenaar hem komt halen. Wachten is nog nooit zo schattig geweest!

Deze Golden Retriever wacht geduldig voor de winkel of de supermarkt tot zijn eigenaar klaar is met boodschappen doen. Je zou denken dat Jackson afgeleid zou geraken of weggelokt zou kunnen worden, maar deze hond werd getraind om precies het tegenovergestelde te doen.

Steve Moore, zijn eigenaar redde hem uit het asiel toen Jackson drie jaar oud was. Binnen de maand leerde hij al nuttige trucjes. Zijn concentratie bleek zijn grootste talent.

wachten1

Ironisch genoeg leek niemand in het asiel in Jackson geïnteresseerd te zijn. Maar nu zijn mensen gefascineerd door hem als ze zien hoe geduldig en geconcentreerd hij op zijn eigenaar wacht. Ze zeggen dat hij de perfecte hond is en dat is hij zeker!

Steve is de beste vriend van Jackson en er is niemand op deze wereld op wie hij zou wachten. Bekijk de onderstaande video om de opmerkelijke talenten van deze hond te ontdekken en DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!


    Bron: YouTube

    Het laatste viral nieuws direct in je inbox

    Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.