Hond valt in een put en zit daar een hele maand gevangen. Uiteindelijk vinden zijn redders hem levend

In een opmerkelijk overlevingsverhaal zat een 7-jarige hond in Canada gedurende een maand vast op de bodem van een regenput, niet in staat om te bewegen en zonder voedsel. Bruno, een chocolade labrador, raakte in september zoek toen zijn eigenaar hem binnen wilde roepen om te eten, maar hij niet meer kwam opdagen. Zijn familie zocht onvermoeibaar naar hem, maar gaven uiteindelijk de hoop op om hem ooit nog terug te zien.

put1

Maar die hoop flakkerde terug op toen een van hun andere labradors Bruno vond terwijl ze in een nabijgelegen veld wandelden. Ze waren stomverbaasd om Bruno op de bodem van een verlaten waterput levend en ademend aan te treffen.

put2

Dr. Catherine Colodey, de dierenarts die Bruno onderzocht, was niet zeker of hij het wel zou halen:

“Ik zal nooit vergeten hoe hij eruitzag”, zegt ze. “Hij leek op een skelet met vel. Hij zat helemaal onder de modder en had vreselijke uitslag van zo lang in een vochtige omgeving te zitten.”

De arme hond was zo zwak dat hij amper zijn ogen kon openen. Hij was extreem uitgehongerd en ondervoed. Volgens Colodey was de enige manier om een beetje te hydrateren het sneeuwwater dat zich in de put verzamelde. Het was niet veel, maar net genoeg om hem in leven te houden.

put3

Bruno alias “het levende wonder” overleefde en begon langzaam maar zeker te herstellen. Colodey en haar team van dierenartsen werkten het hele weekend om zijn leven te redden.

put4

Zijn familie is uiteraard dolgelukkig dat ze hun vriend Bruno terug hebben. Hij herstelt nog steeds, maar na een maand op de bodem van een put zijn we zeker dat Bruno eveneens dolblij is om weer gezellig thuis te zijn.

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.