De hond sleept een vuilniszak mee naar zijn huis. Wat erin zit schokt werkelijk iedereen.

De hond Pui woont bij zijn eigenaar Gumnerd Thongmak in Thailand. De hele wijk is gewend aan Pui die wel blaft naar voorbijgangers, maar zelden iets mee naar huis neemt. Maar die dag was anders.

Pui snuffelde rond op een stortplaats in de buurt en vond een witte zak met een zeer ongewone inhoud. Hij voelde dat het iets belangrijk was en bracht de zak mee naar huis voor zijn eigenaar. Thuis aangekomen, begon hij meteen te blaffen.

hond1

Gumnerd opende de tas en deed een schokkende ontdekking. Een pasgeboren meisje! De baby werd onmiddellijk naar het ziekenhuis overgebracht waar ze de nodige onderzoeken onderging. Het werd enkele weken te vroeg geboren en woog 2,5 kg.

hond2

De politie vermoedt dat de moeder een tiener was die niet voor haar baby kon zorgen. Moest Pui haar niet gevonden hebben, had dit verhaal wellicht heel anders afgelopen.

hond3

De hond kreeg een medaille voor zijn heldhaftige daad en de eigenaar kreeg zelfs een geldelijke beloning. De familie van Pui is immers erg arm en kunnen elk steuntje in de rug gebruiken.

hond4

Wat een geweldige hond!

DEEL dit mooie verhaal op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.