Hond redt het leven van zwangere moeder, nadat mensen tegen haar zeiden dat ze de hond weg moest doen

De meeste aanstaande ouders hopen dat hun viervoeter goed zal opschieten met hun baby, maar soms reageren ze erg jaloers op het feit dat er nu iemand anders met alle aandacht gaat lopen. Daarom suggereerden de vrienden van een stel dat ze hun hond Keola beter zouden wegdoen.

Maar de 21-jarige Alhanna Butler en haar man Ricky, 25, wilde voor geen geld van de wereld afscheid nemen van hun hond. Hun geliefde hond was immers de eerste die besefte dat Alhanna zwanger was. “We deden test na test maar telkens negatief”, zei Alhanna.

“Op een dag had ik een negatieve zwangerschapstest in de prullenmand gegooid. Ik ging uit shoppen en toen ik terugkwam had Keola de test uit de mand gehaald. Ze had de prullenmand eerder nooit aangeraakt, dus dit was best vreemd. De test lag pal voor haar, alsof ze ons iets wilde zeggen.”

“Ik greep het en zag een tweede lijntje – ik kon het gewoon niet geloven. Ik toonde het aan Ricky en zei dat Keola ons wilde duidelijk maken dat ik zwanger was. Maar Ricky zei dat het lijntje te zak was dus gooiden we de test opnieuw in de prullenmand”, zei Alhanna. Maar Keola had helemaal gelijk want ze waren twee weken zwanger.

Afbeelding: Mercury Press

“We zijn beiden in de wolken en beseften dat Keola echt een bijzondere hond was die dingen detecteert die anderen niet kunnen.” Maar 16 weken later ging Alhanna naar het ziekenhuis met hevige pijn en misselijkheid. De dokters stuurden haar wandelen en zeiden dat het niets was.

Keola voelde dat er iets mis was. En dat probeerde ze wanhopig duidelijk te maken.

“Niemand begreep hoe ziek ik wel was – maar Keola wel. Ze knuffelde voortdurend en huilde. Ricky zei dat ze overstuur was als ik ging werken, terwijl ze daar vroeger niet echt problemen mee had”, vertelde Alhanna.

Afbeelding: Mercury Press

Alhanna besloot om eindelijk naar Keola en ging terug naar het ziekenhuis. Toen ze daar aankwam, stortte ze in aan een dubbele nierontsteking. De dokters konden haar leven en dat van haar ongeboren zoon redden, maar waarschuwden dat als ze een dag later was gekomen, ze wellicht overleden was. “Ik ben er zeker van dat ik er vandaag niet zou zijn, moest het niet van Keola afgehangen hebben.”

Zou jij naar je hond luisteren als hij zich zo gedraagt? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Mercury Press en Media Ltd.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.