Hond ontsnapt elke dag naar het huis van “hondenhaters”. Zijn vouwtje barst in tranen uit als ze ontdekt waarom

Toen Dixie baby Danny leerde kennen, vertelde de artsen haar dat hij ontwikkelingsstoornissen had. De moeder van twee geadopteerde kinderen stoorde zich hier echter niet aan. Eens ze Danny’s glimlach zag, wist ze dat hij haar jongen zou zijn. Danny kon enkel in stukjes van zinnen praten. Zijn motoriek was erg slecht en hij werd maar niet zindelijk. Dixie en haar echtgenoot Edward gaven Danny en hun kinderen alles wat hun hartje verlangde, maar aan een eis wilde ze niet toegeven: een hond.

Toen kwam het lot tussenbeide.

Buurvrouw Dennie trainde speurhonden. Momenteel trainde ze een hond genaamd Saki. Nadat Saki haar opleiding afgewerkt zou hebben, zou ze aan het werk gaan. Maar Saki begon iets vreemd te doen. Bijna elke dag zou ze proberen om uit te tuin weg te glippen. En op een dag lukte het haar ook.

Saki liep de straat over om Danny te bezoeken. Ze sprong op hem en hij lachte. Vanaf dat moment zou Saki elke dag wegsluipen om Danny te kunnen zien. Het was alsof ze wist dat de jongen haar nodig had. De eerste volledige zin die Danny ooit zei was: “Ik ben Saki’s papa!” Plotseling kon hij praten, werd hij zindelijk en kon hij zelfs een bal gooien.

Toen was Saki’s training afgelopen. Ze werd verondersteld om voor een reddingsorganisatie te gaan werken. Dixie smeekte om de organisatie te vragen dat ze hem mochten houden. De organisatie zei nee. Dennie zei dat ze het zelfs eens moesten proberen. Vertegenwoordigers van het bedrijf kwamen bij Dixie op bezoek en zagen met hun eigen ogen welke invloed Saki op de kleine jongen had.

Uiteindelijk beslisten ze: Saki en Danny mogen samenblijven!

DEEL dit aangrijpende verhaal als jij vindt dat een hond werkelijk de beste vriend van de mens is!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Faith Tap

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.