Hond met het treurigste verleden is nu zo gelukkig in haar nieuwe thuis

Als asielhonden zouden kunnen praten, zouden ze verhalen vertellen over weggerukt worden bij hun families, niet langer gewild zijn of over jaren op straat leven.

Maar weinigen maakten iets mee als Sunshine.

hond1

Toen ze amper 3 maanden oud zat, zat ze in een veel te kleine kooi in Zuid-Korea in afwachting van op iemands bord als maaltijd te eindigen.

Maar van zodra ze samen met 57 andere honden uit de vleesboerderij gered werd, veranderde haar leven in een triomf. Ze werd overgebracht naar San Francisco, waar haar een heel nieuw leven te wachten stond.

hond2

Het leek wel of Katie Mickey en haar echtgenoot Kyle Locke hun hele leven gewacht hadden op de komst van Sunshine. Ze hadden altijd al een asielhond gewild en zochten maanden naar een geschikte hond in verschillende asielen.

hond3

Ze vernamen dat de Humane Society International verschillende Zuid-Koreaanse geredde honden in asielen in California zou onderbrengen – waar ze niet zouden wachten om te sterven, maar om een nieuw leven te beginnen.

“Dit verhaal kwam uit en ik had echt het gevoel dat het universum die de hele tijd voor ons in gedachten had”, vertelde Mickey.

Ze maakte een afspraak, reed anderhalf uur naar het asiel en ging naar huis met Sunshine!

hond4

“Ik ben echt heel gelukkig”, zegt Mickey.

Beeld je maar eens in hoe Sunshine zich nu moet voelen. Laten we het tonen!

hond5

Sinds ze bij Mickey en Locke woont, heeft ze een heleboel dingen gedaan.

hond6

Al heel wat gezien …

hond7

En het leven geleid dat ze moet leiden – dat van een blije hond!

hond8

Hoewel haar happy end verzekerd is, zijn er nog ontelbare honden die in Zuid-Korea op boerderijen gevangen zitten.

hond9

De organisatie redt niet alleen honden, maar focust ook op de boeren door ze een andere bron van inkomsten aan te bieden. Samen vormen ze de boerderijen om in bijvoorbeeld peperboerderijen of fruitgaarden.

hond10

“Ze willen de mensen in Zuid-Korea aantonen dat het gewoon normale honden zijn. Het is uiteraard niet duurzaam om alle geredde honden over te vliegen. Daarom zou het beter zijn om de honden daar lokaal te laten adopteren”, zegt Mickey.

hond11

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!


Bron: The Dodo en Instagram /sunshinemylifeinthesunshine

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.