Hond maakt zijn allerlaatste wandeling en wordt daarbij omringd door honderden mensen

Walnut ontmoette zijn papa, Mark Woods, toen hij nog een puppy was en de twee waren meteen de beste vrienden. De hond leefde een lang en gelukkig leven in Engeland, maar van zodra hij 18 jaar oud werd, ging zijn gezondheid snel achteruit. Zijn familie moest de moeilijke beslissing nemen om hem te laten inslapen.

wandeling1

Woods was uiteraard diepbedroefd, maar wilde Walnut toch nog op een laatste wandeling meenemen – en hij wilde dat de wereld hem zou vergezellen.

“Helaas moet ik Walnut op zaterdag 12 november laten inslapen en we gaan samen nog een keer wandelen op zijn favoriete strand Porth Beach om 9u30”, schreef Woods vorige week op Facebook. “Ik zou willen dat andere hondenliefhebbers en vrienden ons vergezellen op deze laatste wandeling.”

wandeling2

Duizenden mensen deelden de Facebookpost. De familie van Walnut had gehoopt op een handjevol mensen – maar ze waren geschokt toen ze zagen hoeveel mensen er eigenlijk kwamen opdagen.

wandeling3

Op zaterdag 12 november kwamen er honderden mensen opdagen om samen met Walnut zijn laatste wandeling te maken.

wandeling4

Walnut was te zwak om zelf te wandelen, dus moest papa hem de hele tijd dragen, gewikkeld in een gezellig dekentje en omringd door zijn familie en vrienden.

wandeling5

Na de wandeling overleed 11u56. Zijn ouders en zijn hondenbroers Monty, Nelson en Charlie bleven de hele tijd aan zijn zijde, en zorgden ervoor dat zijn laatste momenten op aarde met liefde gevuld waren.

wandeling6

Walnut leed een lang en gelukkig leven, en dankzij zijn baasje wist hij tot op het laatste moment hoe geliefd hij hier wel was.

DEEL dit aangrijpend afscheid met je vrienden!


Bron: The Dodo en Facebook / Mark Woods

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.