Hond, kat en rat, die samen in een asiel gedumpt werden, weigeren van elkaars zijde te wijken.

Soms is het moeilijk om verschillende huisdieren te hebben, want je weet niet hoe ze op elkaar zullen reageren. Voor een vreemde groep huisdieren zorgde hun verschillen er precies voor dat ze een onafscheidelijk trio werden. Een hond, een kat en een rat woonden ooit gelukkig in het huis van hun vorige eigenaar. Deze eigenaar dumpte de drie dieren om onbekende redenen in het asiel, maar het asiel dat hen opnam was verbaasd om te zien hoe hecht deze dieren wel waren.

De verzorgers zagen meteen hoe Sasha de hond, Jack de kat en Tweaks de rat nooit van elkaars zijde weken. Het trio werd in maart opgenomen door het Oshkosh Area Humane Society asiel.

“De eigenaar kon niet langer voor hen zorgen, maar liet ons weten dat ze heel erg hecht waren”, zei Jennifer Ollanketo.

Jennifer, een van de werknemers van het asiel, kon enkele prachtige momenten van het trio vastleggen. Je ziet niet vaak foto´s van een rat, een hond en een kat die samen uit een voederbakje eten, maar deze dierenvriendschap is beslist uniek.

Jennifer zei dat Jack de kat zich niet door de dierenarts wilde laten onderzoeken, totdat Sasha in de kamer werd binnengelaten.

We zien met spanning uit naar meer foto’s van dit trio en die zullen er zeker komen naarmate Jennifer meer tijd met hen doorbrengt.

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Shareably en Oshkosh Humane Society

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.