Hond is al zo dicht bij de dood dat de vliegen om hem heen zwermen. Zie zijn wonderbaarlijke herstel.

We houden allemaal van honden, niet? Ze zijn onze beste vrienden en horen echt bij de familie. Het is dan ook normaal dat we dezelfde zorg besteden aan honden in nood dan dat we dat voor mensen zouden doen. Een bijzondere, kleine hond in India stond op het randje van de dood en zijn lijfje zat al helemaal onder de vliegen. Gelukkig werd hij op de valreep gered en na een intensieve revalidatie is hij eindelijk terug op de been.

hond in nood

Onlangs troffen de vrijwilligers van Animal Aid Unlimited iets aan van wat ze dachten dat het stoffelijk overschot van een hond was. Hij lag onder een auto en zat helemaal onder de vliegen en de vlooien. Maar als ze wat dichterbij keken, beseften ze dat de hond nog voor zijn leven vocht. Ze sprongen in actie, wikkelden hem in een deken en snelden hem naar de dierenkliniek.

De hond genaamd Oliver had een gevaarlijk lage lichaamstemperatuur en was helemaal uitgedroogd. Hij opende weliswaar zijn oogjes, maar was voor het overige te zwak om op de redders te reageren.

Zelfs met de meest geavanceerde medische hulp en zorgen duurde het een volle twee maanden voor Oliver terug op zijn pootjes kon staan. Ondertussen loopt hij terug rond als nooit tevoren en geniet weer van het leven!

Bekijk de transformatie hieronder en DEEL deze redding op Facebook!

https://youtu.be/sbTwkdPkjU8

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.