Hond, die gered werd van een vleesboerderij, slaapt staand omdat ze nooit mocht liggen

Vorige week werden er 200 honden gered die in Zuid-Korea geslacht zouden worden voor hun vlees. De honden werden vanuit een vleesboerderij overgevlogen naar verschillende asielen in de VS, Canada en het VK. De Humane Society van Tampa Bay nam 14 honden op, en hoewel ze wisten dat ze ernstig verwaarloosd en mishandeld werden, hadden ze geen idee hoe erg het wel was tot ze een van de honden zagen slapen.

Afbeelding: Humane Society of Tampa Bay

Toen de honden in het asiel toekwamen, kregen ze elk een zacht bedje om in te slapen. Maar toen de uitgeputte, driejarige hond Harriet ging slapen, waren de redders diepbedroefd om te zien dat ze rechtopstaand probeerde te slapen.

Afbeelding: Humane Society of Tampa Bay

Voor Harriet naar de andere kant van de wereld werd gevlogen, zat ze in een veel te kleine kooi opeengepakt met andere honden en kon ze niet anders dan rechtop slapen. Toen ze haar bedje voor het eerst zag, had ze dus geen idee wat ze ermee aan moest vangen.

“Hoewel onze Koreaanse honden het goed maken en zich beginnen aan te passen, lijden ze nog steeds van de horror die ze moesten ondergaan. Deze video toont hoe Harriet al staand in slaap valt omdat ze niet begrijpt hoe ze het bedje moet gebruiken”, schreven de redders.

Afbeelding: Humane Society of Tampa Bay

Een van de vrijwilligers had de hele dag nodig om Harriet te leren hoe ze in het bedje moest liggen.

“Deze honden hebben een harde tijd achter de rug en nog een lange weg te gaan, maar we zijn hoopvol dat kwispelende staarten en zachte bedjes hun norm worden.”

Bekijk het hartverscheurende moment hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.