Hond met een gebroken hart ontsnapt, samen met zijn speeltjes, aan de dodencel van een asiel. Nu huilt hij zichzelf elke nacht in slaap

Jordy woonde gedurende twee maanden bij een familie. Dan besloten ze dat ze hem niet meer wilden. Ze brachten hem naar een “high-kill” asiel in California, samen met al zijn speeltjes. De arme puppy was overstuur en bedroefd door dit verraad. Hoe kan iemand een puppy zoiets aandoen? Het beeld van Jordy in zijn kennel, omringd met zijn speelgoedjes, brak mijn hart.

Het dierenasiel van Carson kon hem slechts een korte tijd houden. Als hij niet snel geadopteerd zou worden, zouden ze hem moeten euthanaseren om ruimte vrij te maken. Jordy huilde zich elke avond in slaap – geen enkele hond zou dat ooit moeten doen – zeker niet zo jong als Jordy.

Gelukkig werd hij net op het nippertje geadopteerd. Eerste les is om nooit een hond te nemen als je weet dat je er niet voor kan zorgen, en twee, geef ze alsjeblief niet over aan een asiel waar ze dieren laten inslapen … het is niet hun fout!

DEEL dit verhaal met happy end met je vrienden!


Bron: Facebook ; Afbeelding: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.