Hond bleef maar uit hetzelfde huis ontsnappen. Dan beseften de redders dat er iets vreselijk mis was.

In elke stad ter wereld vinden we wel straathonden en andere verdwaalde dieren. Er zijn gelukkig ook toegewijde mensen die hard werken om deze dieren van de straat te halen en een geschikte thuis voor hen te vinden. In Abilene, Texas, werd een kleine pitbull langs de kant van de weg aangetroffen – en ze had enkele ernstige problemen.

De hond genaamd Via was niet alleen uitgemergeld, maar ze had ook een wonde op haar hoofd. De persoon die Via vond, is Lea Frissen. Ze kon Via in haar auto lokken en naar een nabijgelegen asiel brengen.

Via had geen microchip. Lea had al een pleeghond in haar huis, dus ze kon Via niet zomaar in huis nemen. Lea plaatste een post over Via in de hoop haar eigenaars te vinden.

Bleek dat het niet de eerste keer dat Via haar eigenaars was ontvlucht. Enkele weken geleden werd Via al eens gered en teruggebracht. Ze vernamen dat het huis van Via geen gelukkige plek was.

Er waren nog andere honden die gefokt werden om te vechten. Dus misschien is het een goede zaak dat deze eigenaars haar niet kwamen ophalen. Ze wachtten verschillende dagen maar er kwam niemand opdagen.

Dus adopteerde Lea haar toch! Via heeft nu nieuwe broers en zusjes genaamd Bear, Pika, Luna en Itsy. Zoals je kunt zien, heeft Via zich uitstekend aangepast en voelt ze zich bij Lea helemaal thuis.

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.