Hoeveel paarden zie je in dit prachtige schilderij? Het antwoord zal je verbazen

Bij ViralTrend zijn we best wel een fan van optische illusies en visuele puzzels. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wij krijgen er een kick van. De twee optische illusie puzzels hieronder hebben me echt verbaasd. Ik moest er heel erg lang naar staren voor ik ze kon oplossen. Maar laat ons zeker weten hoe jij het er vanaf hebt gebracht. We zijn nieuwsgierig om te weten hoeveel paarden jij hebt gevonden!

paarden1

Kunstenaar Bev Doolittle schilderde in 1975 een prachtig schilderij genaamd Pintos. Bev en haar echtgenoot reisden door Zuid-Amerika toen ze op een kudde paarden stootten. Bev was zo geïnspireerd dat ze wist wat haar volgende schilderij zou worden.

Er is slechts een probleem. Hoeveel paarden staan er op dit schilderij? Vele mensen breken er zich het hoofd over, maar hieronder zie je het antwoord.

paarden2

Er staan vijf paarden op het schilderij. De eerste twee zijn best gemakkelijk te ontdekken. De paarden in het midden zijn echter al iets moeilijker. Je weet alleen dat er nog een paard in het midden staat omdat het zijn hoofd een beetje uitsteekt!

Een andere optische illusie met paarden is een werk van Jim Warren. Het is getiteld “De Zeven Paarden”, maar we twijfelen eraan of je ze alle zeven kunt vinden. Dit is echt moeilijk!

paarden3

Jim schilderde een prachtige scène. Een paard galoppeert in een kleine grot nadat hij op een wondermooi strand heeft gespeeld. De golven rollen op de kust en we zien een prachtige zonsondergang op de achtergrond.

Maar er staat toch maar 1 paard op de prent? Waar zijn de anderen dan?

Vier van de zeven zijn meer voor de hand liggend dan de anderen.

paarden4

De volgende drie zijn best uitdagend.

Het vijfde paard is meer als de contouren van een paard. We zien het bovenaan in het schilderij verschijnen. Zie je het?

paarden5

Het zesde paard zit nog meer verborgen. Je kunt het gemakkelijk vinden als je de prent even omdraait.

paarden6

Het laatste is helemaal om je hoofd over te breken. Het is het moeilijkste om te vinden. Dat komt omdat het paard zelfs niet meer in het kader zit … het vertrok al!

paarden7

Het zevende paard liet alleen nog hoefsporen achter! Hoeveel paarden vond jij bij de eerste poging?

Laat het ons weten en DEEL deze optische illusies met je vrienden!


Bron: LittleThings.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.