Hij ziet zijn kleine puppy ploeteren op de oprit. Maar wacht tot je ziet wat hij vastheeft …

Puppy’s doen de schattigste dingen als ze klein zijn! Er is niets schattiger dan een kleine puppy die erg zijn best doet om zich als een grote hond te gedragen. Doorgaans zien ze iets van een grotere hond en dat proberen ze dan naar best vermogen na te doen. Maar omdat ze zo klein zijn, is het komisch om ze steeds te zien falen.

puppy

Gracie is een labrador puppy die erg veel van haar papa Peter Schulz houdt. Zowel de mama als de oma van Gracie waren ook honden van Peter en elke ochtend brachten ze hem de krant. Om niet te moeten onderdoen voor haar voorouders wil Gracie uiteraard ook de krant naar haar baasje brengen, zelfs al is ze nog niet groot genoeg om het de hele weg te dragen!

In de video zien we hoe de puppy strijd levert met de krant. Het is bijna zo groot als haarzelf! Maar met heel wat aanmoedigingen van haar papa slaagt ze er uiteindelijk toch in om de krant naar het huis te brengen. Ze had wel enige pauzes nodig maar Gracie deed het echt geweldig! Je kunt haar hieronder in al haar glorie aan het werk zien.

DEEL deze hilarische video met elke dierenliefhebber die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.