Hij ziet een vreemde vuilniszak bij de afvalcontainer bewegen. Wat erin zit bezorgt mama tranen.

Vele jaren geleden merkte een schrijnwerker uit Ecuador een vuilniszak bewegen naast een afvalcontainer buiten zijn atelier. Toen hij de zak opende, trof hij een pasgeboren baby aan die hem stil aankeek. De arme werd wellicht door zijn moeder verlaten om hij met het downsyndroom werd geboren. Maar dankzij deze goedhartige schrijnwerker kon deze prachtige jongen gered worden en in een weeshuis voor kinderen met een beperking geplaatst worden.

mama

Tijdens een familievakantie in Ecuador namen Rachel Van Eerden en haar echtgenoot Jim in 2004 hun kinderen mee op een tour naar datzelfde weeshuis. “Tijdens het bezoek kruisten mijn ogen deze kleine baby” vertelde ze. “Het was liefde op het eerste zicht.” Niet alleen heeft Rachel een Master in Bijzondere Opvoedkunde, maar ze heeft een broer die ook down heeft. Ze kon de plotse band die ze voor de kleine baby genaamd Eddie niet ontkennen.

Vijf jaar later werd Rachel officieel de adoptiemoeder van Eddie.

Het is ongelooflijk om te zien hoe Rachel en Jim praten over de vreugde die Eddie in hun leven bracht. Rachel legt met tranen in de ogen uit hoe ze hem de titel van “Ambassadeur van de Liefde” gaven als erkenning voor de liefde die hij op heel korte tijd in de harten van velen bracht.

Maak kennis met deze prachtige familie in de onderstaande video en DEEL dit hartverwarmende verhaal met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.