Hij zet een speelgoeduil naast een echte. De reactie van de uil, als hij door heeft wat naast hem staat, bezorgde me een lachbui

Halloween draait gewoonlijk om mensen doen schrikken, maar in deze hilarische video met in de hoofdrol een geredde uil, een speelgoed Halloween uil en de hit “Monster Mash” van Bobby Pickett, krijgt deze feestdag een hartverwarmende makeover. Deze schattige en grappige video van Oakley de uil met zijn speelgoed dubbelganger moet je gewoon gezien hebben. Je zult lachen, huilen en deze video met al je vrienden delen!

uil

Oakley is een geredde uil die nog niet meteen klaar is om zijn soortgenoten te vervoegen. Terwijl hij herstelt en sterker wordt, brengt hij zijn tijd door met een dansende, pluchen uil. “Hij leunt er altijd tegenaan”, schreef zijn verzorger in de YouTube beschrijving. “Het troost hem een beetje en voorkomt dat hij onrustig wordt.”

De video ging helemaal viraal en werd op YouTube ondertussen al meer dan twee miljoen keer bekeken. YouTuber Raptor Rehabber postte de video samen met de volgende commentaar:

“Hallo iedereen. Dit is Oakley de uil. Hij kwam enkele jaren geleden bij ons na een tornado in Kansas. Als we baby’s hebben, proberen we ze altijd samen te zetten om hen een beetje te troosten en gerust te stellen. Hij was toen helemaal alleen dus legde ik een speelgoedje bij hem totdat er anderen van zijn leeftijd zouden komen. Ik gaf hem te eten met een deken over mezelf, zodat hij me niet zou zien als een bron van voedsel. Ik wilde zien wat zijn reactie was op een vreemde stem, dus speelde ik het poppetje. Dit zijn de resultaten! We hebben dit slechts een keer gedaan. Enkele dagen later kwamen er nieuwe baby’s en hebben we ze samen gezet. Enkele maanden na deze video kon hij eindelijk vrijgelaten worden. Ons centrum is een non-profit organisatie die per jaar gemiddeld 175 vogels per jaar opvangt die gewond of verweesd raakten.”

Wat vind jij van het Halloween dansje van Oakley de uil?

Laat het ons weten en vergeet deze video niet te DELEN met je vrienden op Facebook!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.