Hij werd gedwongen om in een roestige kooi te leven. Daarom wordt deze hond telkens emotioneel als hij grond onder zijn voeten voel!

Het is bijna ondenkbaar dat iemand onze schattige hondenvrienden iets zou kunnen aandoen. Helaas zijn er op deze wereld toch mensen die dieren verwaarlozen en mishandelen omdat het hen de macht geeft over een ander levend wezen. De lieve Liszka is een liefdevolle hond die in de meest erbarmelijke omstandigheden moest opgroeien. Van toen Liszka een kleine puppy was, moest ze in een veel te kleine, roestige kooi leven. Liszka zat maand na maand in deze kooi en kende absoluut niets van de buitenwereld. Haar achterste pootjes begonnen letterlijk te blokkeren omdat ze deze niet gebruikte.

kooi

Maar dan zijn er deze helden die haar kwamen redden. Ze hadden zelfs de hulp van de politie nodig omdat de eigenaar zo bedreigend en agressief was. De dokters hebben goede hoop dat Liszka helemaal zal herstellen van deze hel en ondertussen mag haar vorige eigenaar zich verwachten aan stevige aanklachten wegens mishandeling en misbruik van dieren.

Iedereen die denkt of beweert dat mensen geen emoties voelen zoals mensen dat doen, zou de onderstaande video moeten bekijken!

DEEL deze geweldige redding met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.