Hij weet het nog niet, maar na 6 weken heeft hij het eindpunt bereikt. Als zijn vrouwtje de politiefoto ziet, kan ze zich amper goed houden

De buschauffeur was stomverbaasd: als zijn bus door Londen aan de eindhalte was gekomen en alle passagiers waren uitgestapt, zag hij dat er nog eentje was gebleven.

boston1

Het ging niet om een passagier die in slaap was gevallen, maar om een hond zonder zijn baasje, die hulpeloos op de grond zat en duidelijk niet wist waarnaartoe. Had zijn eigenaar hem bij het uitstappen vergeten? Zoiets kan eigenlijk toch niet gebeuren. De buschauffeur riep de politie erbij die zich om het arme dier bekommerden. Zes dagen lang speurde de politie via het internet naar de bezitter.

boston3

Uiteindelijk meldt zich een radeloze vrouw bij de politie: Paulina Rybak. Ze zei dat de “verstekeling” haar hond “Boston” was. Ze had hem geenszins in de bus achtergelaten of vergeten zoals eerder aangenomen werd.

boston2

Het verhaal ging als volgt: Paulina was met Boston en haar twee kleine kinderen op stap in de drukke spits van London toen haar hond, die ze pas zes weken eerder geadopteerd hadden, van de lijn brak en in de menigte verdween. Ze hadden uren gezocht maar konden hem niet vinden. In paniek van de drukte moet Boston op de bus gevlucht zijn. Aan de hand van oudere foto’s kon Paulina bewijzen dat het wel degelijk om haar hond ging.

boston3

Paulina is dolblij dat Boston nu gewoon weer thuis is. Ook haar kinderen zijn gelukkig dat ze hun geliefde huisdier terug kunnen knuffelen.

Een ding is zeker: in de toekomst zal Paulina veel oplettender zijn en haar hond geen seconde meer uit het oog verliezen!

DEEL dit happy end met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.