Hij trekt het verdrinkende hert uit het water. Zie hoe hij hem naar het zand brengt…

Er gaat niets boven een ontspannend dagje uit vissen met je kameraden. Je lijn uitgooien, achterover leunen, en geduldig achterover leunen tot er iets bijt. Klinkt leuk, toch? De waarheid is echter dat je nooit weet wat de natuur voor je in petto heeft als je op of langs het water zit. We hebben al verhalen gehoord over vissers die walvissen, dolfijnen, otters en zeehonden op hun weg tegenkomen … ongetwijfeld allemaal memorabele momenten. Enkele vissers op Long Island Sound hadden echter een ontmoeting die zo ongelofelijk lijkt dat niemand hen geloofd zou hebben, moesten ze het niet op camera hebben vastgelegd.

hert

Het begon allemaal als een normale vistocht voor Rob Kurdy en zijn vrienden toen hun uitstap plotseling iets in het meer zagen drijven. Ze beslisten om op onderzoek uit te trekken en zagen eindelijk wat het was: een hert! Het doodsbange dier vocht om boven water te blijven. Het is niet duidelijk hoe het dier daar geraakt was. Misschien wilde hij even pootje baden en werd hij vervolgens door de stroming meegesleurd. Wat er ook van zij, toen Kurdy het hert zag, wist hij dat hij iets moest doen.

In de onderstaande video zien we wat Kurdy en zijn vrienden deden om het hert van een zekere dood te redden. Gelukkig waren deze jongens op het juiste ogenblik op de juiste plaats. Wat een ongelofelijk verhaal!

DEEL deze mooie redding met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.