Hij sluit zichzelf met een gehavende pitbull op. Zie wat er gebeurt als hij begint te eten.

Dr. Andy Mathis, een dierenarts uit Elberton in Georgia, zou ’s avonds gaan vertrekken uit de kliniek. Kort voor sluitingstijd kreeg ze echter een oproep van een vrouw die melding maakte van een uitgehongerde hond. Dr. Mathis zei de vrouw dat ze de hond moest langs brengen om er even naar te kunnen kijken.

dierenarts

De vrouw arriveerde in het Granite Hills Animal Care met een grijze pitbull in vreselijke toestand. De hond was totaal uitgeput, uitgedroogd, uitgehongerd en leed aan een zware vaginale aandoening. Dr. Mathis wist niet zeker of ze het wel zou halen, dus wendde hij zich tot Facebook voor steun en hulp: “Dus ik had 2 keuzes” schrijft Dr. Mathis op Facebook. “Ik kan haar laten inslapen. Of haar proberen te redden. Dus vroeg ik het aan het universum … ook gekend als Facebook … en het universum zei “probeer”. Het universum gaf haar ook een naam want het is verschrikkelijk dat iemand door de grote regenboog moet gaan zonder een naam gehad te hebben, dus doopten we haar Graycie Clair. Gespeld met een grote Y voor haar grijze kleur.”

In de onderstaande, aangrijpende video zit Dr. Mathis samen met Graycie in een kooi in een poging om haar haar ontbijt te doen eten. Op dat moment had Graycie al een mooie vooruitgang gemaakt en was ze al toegenomen in gewicht, maar ze had ernstige vertrouwensproblemen. Dr. Mathis behandelt haar met zoveel respect en toont haar dat het goed is om van haar maaltijd te genieten.

Wacht tot je ziet hoe Graycie reageert op het ongelofelijke gebaar van deze al even ongelofelijke dierenarts. Zal ze samen met hem ontbijten?

Graycie de pitbull werd aangetroffen op een verlaten weg. Ze was totaal uitgehongerd en mishandeld.

dierenarts1

Dr. Mathis wist dat hij twee keuzes had – hij kon haar laten inslapen of hij kon haar redden. Hoewel de kansen gering waren, koos hij voor de moeilijkste optie.

dierenarts2

Graycie werd elke dag een beetje beter en begon toe te nemen in gewicht. Ze werd alerter en haar tandvlees kreeg haar normale kleur terug. Graycie is een wonder!

dierenarts3

Ze heeft nog veel tijd nodig om fysiek en emotioneel helemaal te herstellen, maar ze is op de goede weg.

dierenarts4

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met elke dierenliefhebber die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.