Hij redt 4 baby-eekhoorntjes, die hulp nodig hadden. Maar hij had niet verwacht dat zijn kat stapelverliefd op hen zou worden

Tijdens hevige stormen moeten we eraan denken dat niet alleen wijzelf averij kunnen oplopen. Vaak lopen onze donzige vrienden het grootste risico om uit hun bomen geblazen te worden of hun natuurlijke habitat verwoest te zien.

Een dierenredder genaamd Peter had gezien dat dit precies was wat er gebeurd was toen een cycloon in de buurt van zijn huis had toegeslagen. Peter vond vier babyeekhoorns in een nest dat uit een boom werd geblazen en besefte dat ze dringend hulp nodig hadden.

Peter nam de taak op zich om de baby’s te verzorgen en te voeden, maar niet zonder de hulp van zijn kat Netty.

Peter voorzag de eekhoorns de klok rond van de nodige zorgen en voederde hen met het flesje. Zijn kat Netty was erg nieuwsgierig, dus besloot Peter om de baby’s aan haar voor te stellen.

Na een paar likjes werd Netty verliefd op de eekhoorns en begon ze met hen te knuffelen, en nam ze haar rol als adoptiemoeder heel erg ernstig.

Het leek erop dat Netty hen de liefde en affectie wilde geven die zij indertijd kreeg toen ze gered werd.

“We hoorden de moedereekhoorn in de buurt van het huis. Ze was op zoek naar haar baby’s. Daarom hielden we het nest buiten op de vensterbank”, zei Peter. Hij hoopte dat de kreetjes van de baby’s luid genoeg waren zodat de moeder hen zou horen en hen zou komen halen. En dat deed ze ook!

Toen het weer een beetje beter was, plaatsten ze de baby’s buiten en de moeder kwam hen een voor een oppikken!

DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: YouTube en Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.