Hij is onherkenbaar als ze hem vinden. Zie hoe hij eruit ziet als hij hersteld is [9 foto’s]

Er bestaat een reden waarom we zeggen dat “de hond de beste vriend van de mens” is. Ze zijn trouw, liefdevol, beschermend en tonen ons altijd hun affectie en aandacht. Helaas beantwoorden wij mensen hun liefde niet altijd zoals het hoort. In dit hartverscheurende verhaal verliet een man zijn pitbull op het moment dat hij hem het meeste nodig had. Gelukkig schoten enkele lieve en zorgzame mensen ter hulp. Dit aangrijpende verhaal moet je gewoon gelezen hebben.

stinger1

De dierenartsen konden Stinger redden, maar ze konden zijn eigenaars niet meteen lokaliseren. Gelukkig belde de dierenbescherming van Michigan de organisatie LuvnPupz om de dag goed te maken. Toen ze Stinger opnamen, ontdekten ze dat hij niet alleen allergisch was voor bijensteken, maar dat hij ook nog eens schurft had. Het personeel van LuvnPupz vreesde voor zijn leven.

stinger2

Carri Shipalla, oprichtster van LuvnPupz, vertelt dat Stinger ondanks zijn verwondingen en slechte toestand er toch nog in slaagde om de vrijwilligers te charmeren. “Hoewel hij erg veel pijn leed, wilde hij gewoon op mijn schoot liggen”, vertelde Carri.

stinger3

Gelukkig hielp al de liefde en de aandacht die hij kreeg om te genezen van zijn allergische reactie en van zijn ziekte. In geen tijd werd Stinger in een eeuwige en liefdevolle thuis geplaatst, waar zijn adoptieouders ervoor zullen zorgen dat hij nooit meer gekwetst of achtergelaten zal worden.

stinger4

Het verhaal van Stinger is uniek omdat pitbulls (ten onrechte) een slechte reputatie hebben. Het is totaal onwaar maar het zorgt er wel voor dat ze niet vaak geadopteerd worden.

stinger5

stinger6

stinger7

stinger8

Als je dit stigma wil doorbreken, DEEL dit hartverwarmende verhaal dan met iedereen die je kent!


Bron: LittleThings.com en Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.