Hij dacht dat het leuk was om zomaar een straathond te schoppen. Hoe het dier wraak neemt? Haha!

Dieren kunnen verrassend intelligent uit de hoek komen en soms begrijpen ze veel meer dan we wel denken. Het hebben van intelligente dieren is best leuk, maar dat kan soms ook wel problemen opleveren, zoals een man uit eerste hand mocht ervaren toen een straathond zijn parkeerplek in China innam.

straathond

Honden zijn extreem territoriumgebonden dieren. Dat is waarom je best niet rotzooit met het hondenmandje of een speciaal gat dat ze hebben gegraven om iets te verbergen. Honden kunnen een ongelooflijk beschermend oog hebben voor hun eten, hun voederbakje of hun speeltjes.

Deze man kwam thuis en zag dat zijn parkeerplaats de nieuwe thuis was voor een straathond. Uiteraard wilde de man gewoon zo snel mogelijk uit zijn auto en dat is precies wat hij deed door de hond een schop te verkopen. De hond was even afgeschrikt en de man dacht dat hij veilig was, maar niet voor lang!

Enkele uren later, toen de man aan het slapen was, kwam de straathond terug met een heleboel vriendjes en ze namen wraak op zijn hondjes. Daar waren ze dan verzameld rond de auto van de man en knauwden aan alles waar ze maar bij konden en vernietigden de auto.

straathond1

De honden deden zo hun uiterste best en maakten zo een lawaai dat de man en enkele buren gealarmeerd werden.

Een buur zag wat er aan de hand was en maakte deze foto’s.

straathond2

Je zou denken dat de honden niet veel schade kunnen aanrichten, maar de ruitenwissers moesten er aan geloven en de auto stond ook behoorlijk vol mooie krassen.

Dit toont nog maar eens aan hoe belangrijk het is om dieren te respecteren in plaats van ze als vuil te behandelen. Een beter voorbeeld van hondenwraak kunnen we ons niet voorstellen!

DEEL dit geweldige verhaal met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.