Hij brengt het dekentje naar een schatter. Let nu op zijn gezicht wanneer hij zegt dat het zoveel waard is!

Heb je ooit al eens een briefje van twintig euro in je zakken gevonden en je rijk gevoeld? Niets zo bevredigend dan het vinden van geld waarvan je dacht dat je het niet had! Toen de Antiques Roadshow in zijn buurt halt hield, bracht Ted hen een dekentje dat al jaren in de familie was. Hij bracht het naar Donald Ellis om te schatten, denkende dat het inderdaad oud was maar hij had geen idee van de echte waarde.

dekentje

Ellis vroeg Ted om wat meer over het dekentje te vertellen. Het werd gegeven aan de pleegvader van zijn grootmoeder door ene Kit Carson en vervolgde zo zijn weg door de familie. Ted wist dat het dekentje van de Navajo indianen was en veronderstelde dat het van een chef geweest moest zijn. Hij wist echter niet dat dit zo een zeldzaamheid was met een geschatte waarde van $500.000!

In de onderstaande video zien we de geniale reactie van Ted. Als hij geweten had dat het zo kostbaar was, had hij het nooit gewoon op de leuning van zijn bank gedrapeerd. Wat zou jij doen als je iets in huis vindt dat zoveel waard is?

DEEL deze opmerkelijke vondst met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.