Hij betrapte de vogel, toen deze uit haar kooi ontsnapte. Als hij haar ermee confronteert, roept de vogel het onvoorstelbare

Honden mogen dan wel de beste vriend van de mens zijn, kaketoes zeggen de gekste dingen. Zoals je in de onderstaande video zult zien, is het maar beter om niet alleen in de buurt van kinderen op je taalgebruik te letten. Deze kaketoe wil echt niet terug in zijn kooi want laat de meest hilarische scheldtirade tegen zijn eigenaar los.

kaketoe

Een waarschuwend woordje vooraf: Deze vogel scheldt als een matroos, dus als je je gemakkelijk geschoffeerd voelt door scheldende dieren kijk je deze video beter niet!

Pebble heeft de voorbij 20 jaar wel meer dan tien verschillende huizen gehad, wat eigenlijk niet gezond is voor een dier dat eigenlijk geneigd is om een levenslange band te vormen met een welbepaald baasje. Gelukkig vond ze eindelijk haar weg naar het Saskatoon Parrot Rescue, een organisatie die met vogels werkt om een stabiele en liefdevolle thuis voor hen te vinden.

Het is daar waar het personeel haar bijzondere talenten ontdekten: “We weten niet zeker waar ze het geleerd heeft, maar ze had het al toen ze hier kwam”, zei een vrijwilliger van de organisatie. “Het is duidelijk dat ze dit soort taal vroeger veel gehoord moet hebben.”

DEEL deze hilarische video met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.