Het was een normale autorit totdat de muziek aan ging. En de hond DIT deed

Er bestaat geen twijfel over de speciale band die mensen kunnen hebben met hun hond en omgekeerd. Maar wist je ook al dat honden een speciale band met muziek hebben die we zelf ook mooi vinden?

Een schattige Duitse Herder bewees onlangs dat zij een grote hip-hop-fan is. Ze danste op ongelooflijke wijze op “Get Low” van Flo Rida. Ze gebruikte daarbij namelijk alleen maar haar oren!

oordans-hond

Deze prachtige hond leert ons niet alleen dat deze geweldige dieren enorm slim zijn, maar ook van een dolletje houden. Ze blijkt duidelijk gevoel voor ritme te hebben, aangezien ze haar oren precies op de maat van de muziek beweegt en daarbij ook meteen laat zien, dat ze blij is om deze song te horen.

Er zijn mensen op YouTube, die in hun commentaar op deze video melden dat het overduidelijk nep is wat je te zien krijgt. Maar zij missen daarbij het uiteindelijke punt. Waarom haat verspreiden als het enige wat deze hond wil doen is een plezierig leven lijden? Alles wat wij kunnen doen, is deze clip met veel liefde aan je te laten zien, in de hoop dat je hem met zoveel mogelijk anderen deelt.

We spenderen onze dagen met werk, koken, schoonmaken en dingen waar we niet werkelijk plezier aan  beleven. Als er één les is die we uit deze grappige hond kunnen leren, dan is het wel deze: het enige wat je soms hoeft te doen, is een autoritje maken, Flo Rida door je speakers laten knallen en op de maat van de muziek te dansen. Het leven is te kort om gestrest te zijn!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.